Diensten

Contentcreatie

Ben je op zoek naar…

Iemand die een bestemming perfect verwoordt? Die vlotte, leesbare teksten aanlevert die passen bij jouw doelgroep en onderneming? Iemand die een groot passie voor reizen heeft en de lezer daarin mee weet te nemen? Of zoek je iemand die SEO-teksten schrijft, zodat de vindbaarheid van jouw reisonderneming in Google vergroot wordt?

Wat ik onder andere voor jou kan doen

• Schrijven van SEO-teksten voor websites. Ik help je daarbij ook naar het vinden van de juiste zoekwoorden of het opzetten van een SEO-strategie.
• Aanleveren van o.a. reisblogs, nieuwsbrieven en teksten voor social media.
• Schrijven van verschillende soorten tekst voor printmedia. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid om passend beeld aan te vragen.

Prijzen

De prijs van het creëren van content is afhankelijk van jouw doelen als ondernemer en de hoeveelheid content die gewenst is. Laat mij vrijblijvend je wensen weten door contact met mij op te nemen. Ik zal je dan een offerte sturen.

Werkt of gewerkt met o.a.:

ToscaneTips.nl
Voigt Travel
mo’media
Spaceships
JUCY.co.nz
Visumbuitenland.nl
Wild Ventures
ESTA-aanvragen.nl

Contentplan

Ben je op zoek naar…

Iemand die structuur aanbrengt in de content die jij deelt met jouw doelgroep? Die kijkt naar jouw doelen en hieruit een contentplan ontwikkelt? Een plan voor de lange termijn, zodat jij je rust en focus terugkrijgt en kan gaan voor resultaten. Iemand die meedenkt over originele invalshoeken en onderwerpen, passend bij de juiste lezer? Die ervoor zorgt dat jouw content toegevoegde waarde heeft voor iedereen en online gevonden wordt?

Wat ik onder andere voor jou kan doen

• Opstellen van een contentplan aan de hand van jouw doelen en doelgroep.
• Aanleveren van een gestructureerde contentkalender waarmee jij direct aan de slag kan gaan. Nu en in de toekomst.
• Creëren van content aan de hand van het gemaakte plan en content aanleveren voor social media, nieuwsbrieven etc.

Prijzen

Een contentplan is voor elke ondernemer anders. Aan de hand van jouw wensen kijken wij samen naar de stappen die gezet moeten worden om een goed contentplan te ontwikkelen. Neem daarom vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Contentstrategie

Ben je op zoek naar…

Iemand die aan de hand van jouw wensen en doelstellingen een contentstrategie opzet? Die precies weet hoe jouw doelgroep het beste te bereiken is en met wat voor content? Iemand die deze aantrekkelijke content maakt aan de hand van een gestructureerd contentplan? Met betere resultaten voor jouw onderneming op de lange termijn en meer engagement met de lezer?

Wat ik onder andere voor jou kan doen

• Uitzetten van een goed doordachte contentstrategie op basis van onderzoek naar jouw doelgroep en doelstellingen.
• Vaststellen van de juiste communicatiemiddelen en -kanalen om gerichte resultaten te bereiken.
• Ontwikkelen van een contentplan gebaseerd op deze contentstrategie zodat jij als ondernemer gestructureerder content deelt en meer engagement ontwikkelt met de doelgroep.
• Creëren van content gebaseerd op de contentstrategie en -plan.

Prijzen

Een contentstrategie opzetten is maatwerk en wordt volledig gemaakt naar de behoefte van jouw onderneming. Neem voor een offerte daarom vrijblijvend contact met mij op.