Contentbureau | Reisbureaus | Reizen | Reisteksten

Fernweh Media – Contentbureau voor de reisbranche

Wat geweldig dat je op de website van mijn contentbureau Fernweh Media terecht bent gekomen. Misschien heb je al rondgekeken op de pagina’s en weet je inmiddels al wie ik ben en wat ik met Fernweh Media voor jou kan betekenen. Zo niet, dan stel ik mij graag nog even voor en leg ik uit wat Fernweh Media precies is.

Mijn naam is Danique Plaatzer, 28 jaar oud en wonend en werkend over de hele wereld. Oftewel: digital nomad. Fernweh Media is mijn contentbureau vanwaaruit ik content creëer voor de reisbranche. Om de simpele reden dat ik enorm veel van reizen én van schrijven hou. In de zomer van 2016 stapten mijn vriend en ik samen op het vliegtuig om voor onbepaalde tijd de wereld te verkennen. Nu, in de zomer van 2018, doen we dat nog steeds. Op dit moment vanuit Nieuw-Zeeland. Als je meer over onze reis wilt weten, kijk dan vooral eens op mijn reisblog The Wandering Mind.

Wat ik als contentbureau voor jouw bedrijf kan betekenen

Wat doe ik nu dan precies? En wat zou mijn contentbureau Fernweh Media voor jou als bedrijf kunnen betekenen? Een heleboel! Zoals gezegd creëer ik dus content. Ik verzorg niet alleen teksten, maar regel het hele pakket. Ik schrijf teksten die graag gelezen worden door de doelgroep én gevonden worden door Google. Bij deze teksten kan ik eigen beeld aanleveren om de boodschap nog beter over te brengen.

Als kers op de taart help ik met het maken van teksten en beeld voor jouw nieuwsbrief en social media-kanalen. Die ik overigens ook voor je kan bijhouden. Zo kan jou een heleboel werk uit handen worden genomen en doe ik wat ik het liefst doe: het creëren van spraakmakende content voor de reisbranche.

Overigens werk ik niet alleen in de digitale wereld. Zo redigeer ik voor verschillende uitgeverijen met regelmaat boeken, die gewoon nog in papiervorm in de boekwinkel verschijnen. Dit is waar ik ooit mee begonnen ben en ook nog steeds met veel liefde doe. Hier kun je zien voor welke uitgeverijen ik nog regelmatig de rode pen pak. Oké, tegenwoordig werk ik met Adobe, maar het idee blijft hetzelfde.

Neem contact met mij op

Heb je nu het idee dat wij wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Een koffiedate in real life zal op het moment wat lastig gaan, maar we kunnen altijd mailen, bellen of Skypen. Overigens ben ik Nederland nog lang niet vergeten, hoor. Ook ik heb soms gewoon mijn dosis dubbelzoute drop en kaas nodig. En zo nu en dan is het toch ook best fijn om je familie en vrienden weer te zien.

Stuur mij dus gerust een mail of vul het contactformulier op deze website in om te zien waar ik uithang en wat ik voor jou kan doen. Ik heb zin om met mijn contentbureau voor jouw bedrijf aan de slag te gaan!

Foto: Aline Bouma

Geen reactie's

Geef een reactie