Portfolio

Voigt Travel

In de zomer van 2018 werd ik door Eline van Dam van Voigt Travel gevraagd content te creëren voor op mijn reisblog The Wandering Mind. Deze samenwerking beviel zo goed, dat nieuwe content in december 2018 volgde.

“In The Wandering Mind zag ik meteen de link tussen onze belevenisvolle reizen naar het Pure Noorden en de pure artikelen die Danique schrijft. Daarom besloot ik gelijk contact op te nemen! Danique belicht de belevingen die je op reis ervaart. De foto’s en tekst nemen je mee naar haar avonturen waardoor de sfeer van de bestemming extra krachtig wordt. De communicatie met Danique maakte de samenwerking af. Ze denkt mee, ze hecht waarde aan de belangen van het merk en is in de omgang flexibel, informeel en professioneel. The Wandering Mind staat hoog in het samenwerkingslijstje.”

Eline van Dam, online marketeer – www.voigt-travel.nl

ToscaneTips.nl

In 2018 werd ik door Daniel Gruppen benaderd of ik interesse had om content te schrijven voor ToscaneTips.nl. Sindsdien lever ik 1-2 keer per maand artikelen aan over Toscane, die hoog scoren in Google.

Voor ToscaneTips.nl was ik op zoek naar gastbloggers. Al snel kwam ik terecht op de blog van Danique. Danique schrijft zo’n 2 artikelen per maand. De communicatie verloopt heel soepel. Danique is heel flexibel in het schrijven van nieuwe artikelen. Enerszijds schrijft ze op basis van aangeleverde onderwerpen, anderszijds komt ze zelf met onderwerpen waarover te schrijven. De door Danique geschreven artikelen staan stuk voor stuk bovenaan in de zoekresultaten. Erg fijn die uitgebreide artikelen met veel informatie die ook nog eens goed worden opgepakt door Google! Ik ben blij dat ik Danique als blogger mag toevoegen aan ToscaneTips.nl en hoop nog veel artikelen van haar te mogen ontvangen.

Daniel Gruppen, eigenaar reiswebsite –  www.toscanetips.nl

JUCY

Op internationaal gebied heb ik voor JUCY in Nieuw-Zeeland content mogen schrijven in het Engels en foto’s aangeleverd die zij kunnen gebruiken voor de promotie van JUCY op social media-kanalen en hun website.

“We had the pleasure of working with Danique and have been very impressed with the quality of her work, as well as her professionalism throughout our collaboration. From the beginning, the focus was on how to accommodate the requests that we had and how to creatively promote our business to the best of her ability. We received an extremely well written article and some high-quality photographs which will be hugely beneficial in promoting our products to international travellers. Thanks for working with JUCY Cruise! The pleasure was all ours.”

Kate Danaher, sales representatieve – www.jucy.co.nz

Testimonials

Werkte eerder al samen met